Het verhaal

In 2005 landde ik in Zaventem. Met veel studieboeken, vol verwachtingen en een tas vol instant noodle pakjes.

Ik ontdekte hier dat je zelf kan koken. Alleen leek het niet voor mij weggelegd. Mijn doctoraat bio-ingenieur ging vlot, maar een soepje koken...

Van Sophie leerde ik chocolamousse maken. Mijn eerste culinair succes!

Of hij het nu meende of niet, Frank vond al mijn kokkerellen lekker. Hij veroverde mijn hart en ik vond naast een man ook een nieuwe passie: koken.

Na mijn doctoraat ging ik voor mijn diploma kok. Ik kreeg de smaak te pakken...

ik begon te koken voor het goede doel, want ik was niet vergeten dat in Vietnam veel weeskinderen het niet makkelijk hebben. Ik merkte dat veel mensen mijn eten YUUMMIE vonden...

... en na 13 jaar België, een echtgenoot, een huis een hondje en heel veel ervaringen rijker, ben ik er klaar voor: welkom bij Anders!

Goede doelen activiteit

"Geluk is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt" (Albert Schweitzer)

Ook al voor we gestart waren met Anders, hadden we een speciaal plekje voor mensen die anders zijn. In Can Tho, mijn geboorteplaats in Vietnam, vangt het weeshuis kinderen op die omwille van hun handicap op straat worden achtergelaten. Met het geld dat we krijgen voor benefiet kookworkshops of inzamelacties, kunnen we hen niet de liefde geven die ze ontbreken, maar kunnen we hen wel ietsje betere levensomstandigheden bezorgen. In het najaar hopen we weer nieuwe activiteiten te kunnen organiseren. Als je meer wil vernemen over de omstandigheden waarin deze kinderen leven, ga dan een kijkje nemen op de Facebookpagina van X-happiness. Heb je vragen, dan kan je altijd een berichtje achterlaten.

Anders

Hogeheerweg 29
Sint Denijs Westrem

Openingsuren

  • DON-FRI: 18.30u-22.00u SAT en ZON: 12u-15u en 18.30u-22u